Skip to main content


Kasteel Rosendael

Wensenboekje

Wat vandaag is, kan morgen anders zijn

Hoe bereid ik me voor? Voor iedereen die wil nadenken over de laatste levensfase is er dit boekje. Redenen om dit boekje voor jezelf te gaan gebruiken zijn: een ongeneeslijke en/of chronische ziekte die achteruitgaat en/of ervaringen uit je omgeving. Als inspiratie, praatstof en houvast.

Alleen samen
Samen met familie, vrienden, kennissen, artsen, zorgverleners kun je de laatste fase van je leven zo aangenaam mogelijk invullen. Omdat er zoveel mensen bij zijn, is het handig om zaken op te schrijven en te delen met alle betrokkenen.

Wat biedt dit boekje?
Handvatten, inspiratie voor gesprekken, tips en hopelijk structuur, rust en inzicht. Met ruimte om je eigen wensen op te schrijven. Nu allemaal gebundeld.

Meer mogelijk
Als jouw wensen bekend zijn, is er misschien meer mogelijk dan verwacht.

Digitale versie downloaden
De digitale versie is (gratis) te downloaden via onderstaande knop. Deze interactieve Pdf kun je bewerken door op de lijntjes te klikken, tekst te vullen en vervolgens op te slaan.

Gedrukte versie aanvragen
U kunt kosteloos één of twee Wensenboekjes bij ons aanvragen. Voor inwoners van Regio Arnhem en de Liemers is verzending gratis. Indien u buiten deze regio woont, betaalt u slechts de verzendkosten. U kunt een bestelling plaatsen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Wensenboekje en uw naam en adres. De digitale versie blijft voor iedereen gratis beschikbaar.